Путешествие по долине веков


Туристическая организация Кралева
.Новости ТОК

Međunarodni sajam turizma u Sofiji

18-02-2020Turistička organizacija Kraljeva učestvovala je po pozivu Turističke organizacije Srbije na Međunarodnom sajmu turizma u glavnom gradu Bugarske Sofiji. Prvog dana obavljeni su razvogori sa preko 20 predstavnika bugarskih turističkih organizacija dok su ostala dva dana bila posvećena razgovorima sa potencijalnim turistima. Veliko interesovanje za turističku ponudu Kraljeva vladalo je i među bugarskim novinarima i blogerima sa kojima je dogovorena i poseta jedne blogerske ekipe našem gradu. Bugarski turisti zainteresovani su pre svega za predivnu kraljevačku prirodu, za planine Goč, Goliju i Stolove, odlične pešače i biciklističke staze na njima kao i za seoski turizam. Oduševljeni su kulturno-istorijskim blagom manastirima Studenica i Žiča koje su videli u video spotovima emitovanim na štandu TOK-a , – ističe direktorka Turističke organizacije Kraljeva Ana Mirosavljević i dodaje da mlađi turisti u naš grad dolaze i zbog noćnog provoda, adrenalinskih sportova (rafting, paraglajding i sl) i dobrih restorana a da oni stariji mogu da pronađu mir od ubrzanog tempa življenja u jednoj od dve oaze mira i zelenila Rudnu i Lopatnici.

Objavljen promo film 'Maglič fest 2019'

31-10-2019Objavljen je promotivni film "Maglic fest 2019" kao uvod u ono što nas očekuje 30-31.05.2020. Film možete pogledati na sledećem linku https://www.youtube.com/watch?v=H6NnSMmvFIA&t=218s

Vodič kroz Kraljevo nagradjen u Kruševcu

12-10-2019Na 15.međunarodnoj izložbi turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu Turistička organizacija Kraljeva osvojila je dve nagrade. U konkurenciji višelisnih turističkih publikacija od preko 50 stranica „ Vodič kroz Kraljevo“ nagrađen je prvim mestom i zlatnim koferom slova dok je u konkurenciji turističkih razglednica set razglednica „ Pozdrav iz Kraljeva“ osvojio drugo mesto i srfebrni kofer. Na ovogodišnjoj izložbi učestvovalo je preko 60 turističkih organizacija iz zemlje i inostranstva.


Туристическая организация Кралева